nieuws

Tweede editie Landelijk Congres Buurtpreventie in Week van de Veiligheid

2 mei 2019

In 2018 vond in de Week van de Veiligheid het eerste Landelijk Congres Buurtpreventie plaats. En met succes: vanuit het hele land kwamen buurtpreventen bij elkaar om zich te informeren over de laatste ontwikkelingen, ervaringen uit te wisselen en te kijken hoe initiatieven elkaar in de toekomst kunnen versterken.

Tweede editie in Barneveld

Een aantal enthousiaste buurtpreventiecoördinatoren en de gemeente Barneveld hebben de handschoen opgepakt om de tweede editie te organiseren. Op zaterdag 12 oktober bieden zij een aantrekkelijk programma onder leiding van dagvoorzitter en oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting. Het congres vindt plaats in kasteel de Schaffelaar in het centrum van Barneveld.

Save the date

Organisatoren van buurtpreventie en actieve buurtpreventen zijn van harte welkom aan het congres deel te nemen. Zet het congres daarom nu alvast in je agenda. Je kunt je er binnenkort voor inschrijven.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Léon Kornmann van het team Veiligheid, Vergunningen en Toezicht van de gemeente Barneveld via l.kornmann@barneveld.nl of via telefoonnummer 14 0342.