nieuws

Mainfreight wint ‘Wel-zo-veilig-Award’ 2018 in de categorie Transport

8 oktober 2018

Multinational Mainfreight uit ‘s-Heerenberg wint de ‘Wel-zo-veilig-Award’ in de categorie transport. Brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland bekroont de logistiek dienstverlener met deze award vanwege het pakket aan maatregelen dat is getroffen om de veiligheid te vergroten. 

In de video vertelt Maarten de Graauw, riskmanager bij Mainfreight, over deze verschillende maatregelen. Zo overlegt De Grauw regelmatig met de TLN Security Task Force en de politie over de veiligheid van het transport en de chauffeurs. Ook zijn alle vrachtauto’s beveiligd en worden chauffeurs geïnformeerd over veilige rustplaatsen. 

'Slimme publiek-private samenwerking'

TLN-voorzitter Arthur van Dijk benadrukt het belang van publiek-private samenwerking bij het bestrijden van criminaliteit in de sector transport en logistiek. 'Samenwerking tussen overheid en ondernemers is essentieel om de criminaliteit gericht tegen het bedrijfsleven een halt kunnen toeroepen. Daar is TLN volop mee bezig. Zo ook Mainfreight. Het bedrijf onderscheidt zich door op deze bijzondere wijze invulling te geven aan een slimme publiek-private samenwerking.'

Meer informatie