nieuws

‘Wel-zo-veilig-Award’ 2018 in de categorie Horeca naar feestcafé Bugsy’s

8 oktober 2018

Roderick Dekker van feestcafé Bugsy’s in Haarlem nam tijdens de start van de Week van de Veiligheid de ‘Wel-zo-veilig-Award’ in de categorie horeca in ontvangst. Koninklijke Horeca Nederland bekroont feestcafé Bugsy’s met deze award vanwege de totaalaanpak om een zo veilig mogelijke omgeving voor medewerkers en bezoekers te creëren. 

Robèr Willemsen, voorzitter van KHN, reikte de award uit: “Bij Roderick Dekker en zijn team is direct duidelijk dat de veiligheid van zijn personeel en gasten voorop staat. Zo werkt hij met een vaste groep portiers die zorgen voor de veiligheid vóór en in zijn horecazaak in Haarlem. Deze portiers kennen elkaar, zijn goed op elkaar ingespeeld en onderhouden – samen met de eigenaar - goede contacten met de gemeente en met de horeca commandanten in de stad.  

Bij Bugsy’s zijn camera’s geïnstalleerd. Alle medewerkers van het bedrijf zijn getraind hoe ze om moeten gaan met agressie, hoe ze dit gedrag herkennen en wat ze dan moeten doen. Verder wordt aan gasten duidelijk gemaakt welk gedrag wel en niet wordt geaccepteerd. Zo wordt gewerkt met ‘4 slag en dan uit’-concept en is er een zero tolerance beleid met betrekking tot drugs. 

Er zijn pinapparaten aanwezig om zo min mogelijk cash geld te hebben, er wordt gewerkt met een afroomsysteem op drukke dagen en er zijn kluisjes voor persoonlijke bezittingen van personeel. 

Bugsy’s heeft op verschillende manieren aandacht voor de veiligheid van haar personeel en gasten. Dat maakt het wat ons betreft dé winnaar van de Wel-zo-veilig-Award 2018. We hopen dat de aanpak bij Bugsy’s andere horecaondernemers inspireert om de horeca (nog) veiliger te maken.” 

Meer informatie