nieuws

Bekendmaking winnaar verkiezing V-factor in Week van de Veiligheid

11 september 2017

Op de eerste dag van de Week van de Veiligheid, maandag 9 oktober, wordt gelijktijdig met de uitreiking van de ‘Wel-zo-veilig-Awards’ ook de winnaar van de verkiezing ‘Wie heeft de V-factor?’ bekend gemaakt. De verkiezing is een initiatief van het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB) en vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats. Beveiligers die eruit springen, scherp zijn, initiatief nemen en voortdurend in contact staan met hun omgeving kunnen de verkiezing winnen. 

Deelnemen

Elke in Nederland woonachtig en werkende beveiliger die onder de werking van de cao Particuliere Beveiliging valt, kan zich tot 18 september aanmelden om deel te nemen aan de verkiezing. Beveiligers die zich aanmelden, ontvangen per e-mail twee open vragen. De vakjury kiest uit de ingezonden antwoorden drie genomineerden. Juryvoorzitter Marianna Clarijs: “Van de beveiliger wordt een professioneel en actief optreden verwacht, alert zijn alleen is niet voldoende. Met de V-factor zijn we op zoek naar beveiligers die hierin uitblinken.” 

Van genomineerden naar winnaar

De bekendmaking van de genomineerden is op 22 september. Vervolgens wordt er van de drie genomineerden een kort filmpje op het werk gemaakt. De filmpjes komen op de Facebook-pagina ‘Veiligheid raakt iedereen’. De beveiliger met de meeste likes op zijn/haar filmpje wint de publieksprijs. De prijs bestaat uit een waardebon ter waarde van 100 euro. Uit de drie genomineerden kiest ook de vakjury een winnaar. Deze winnaar ontvangt een iPad.