Campagnemateriaal

De landelijke campagne van de Week van de Veiligheid op radio en social media vindt plaats van maandag 9 tot en met zondag 15 oktober. Elke dag staat een ander veiligheidsonderwerp centraal. Het staat je vrij om de onderstaande campagnematerialen tijdens de Week van de Veiligheid zelf in te zetten. 

Wil jij de Week van de Veiligheid extra in de spotlights zetten? Geef de activiteiten van jouw gemeente door en ontvang een promotiepakket met vlaggen, pennen, notitieblokjes en het campagnemateriaal.

Logo

Gebruik het logo van de Week van de Veiligheid gratis voor de communicatie van jouw gemeente over de week, bijvoorbeeld op de website, social media en in andere uitingen.

Het logo in eps-formaat (voor drukwerk) kun je opvragen door een e-mail te sturen naar deweekvandeveiligheid(at)hetccv.nl.

Poster

Deze poster met tips is gemaakt voor ondernemers en hun personeel. Druk de poster af en overhandig ze aan de ondernemers in jouw gemeente:

Tips voor website

Banners met tips als animated gifs

Download de gifjes en gebruik ze online tijdens de Week van de Veiligheid:

Tip 6 (zaterdag 14 oktober) - RAAK (Rust, Accepteren, Afgeven, Kijken)

Tip 7 (zondag 15 oktober) - GOAL (winkeldiefstal: Groeten, Oogcontact, Aanspreken Luisteren)

Tips als animated gifs

Online animatie

Download de online animatie door op de afbeelding te klikken en plaats het op de website en social media-kanalen van jouw gemeente:

Radiocommercials

Rolbanner Week van de Veiligheid

De rolbanner is speciaal voor de Week van de Veiligheid ontworpen en is bijvoorbeeld in te zetten bij een voorlichtingsavond of ondernemersontbijt. Het digitale bestand heeft een formaat van 85 bij 200 centimeter. Download het bestand en lever het zelf aan bij een drukker. 

Nieuwsartikelen

Gebruik deze nieuwsartikelen over veiligheid en plaats ze tijdens de Week van de Veiligheid bijvoorbeeld op je website, in de krant of in een nieuwsbrief naar ondernemers(verenigingen).