KVO-schouw

Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) verbetert op een gestructureerde manier de veiligheid van winkelgebieden (KVO-W) en bedrijventerreinen (KVO-B). Duurzame samenwerking tussen ondernemers, gemeente, politie en brandweer staat daarbij centraal. Starten met het KVO kan altijd. Tijdens de Week van de Veiligheid is er een extra momentum om het KVO bespreekbaar te maken, te starten, of al bestaande KVO’s extra in het zonnetje te zetten. Denk aan een feestelijke uitreiking van het KVO-certificaat met plaatsing van een tegel.

KVO-schouw

Is het in jouw gemeente niet mogelijk het KVO tijdens de Week van de Veiligheid te starten? Dan is een KVO-schouw een goed alternatief. De schouw is een rondgang door het winkelcentrum of het bedrijventerrein met alle betrokken partijen. Tijdens de schouw worden knelpunten opgeschreven en afspraken gemaakt wie actie onderneemt op de gevonden knelpunten. Interesse? Neem contact op met de KVO-adviseur van jouw regio voor ondersteuning.

De tijdsinvestering in een schouw is minimaal en blijft beperkt tot maximaal twee dagdelen (8 uur).

Keurmerk Veilig Ondernemen

Wil je tijdens de Week van de Veiligheid al een start maken met het KVO-W? Dan sta je er niet alleen voor. Een adviseur van het CCV ondersteunt je in het gehele traject. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De adviseur bespreekt samen met jou welke acties nodig zijn om met KVO te beginnen.

Kijk ook bij: