Voor gemeenten

Van 7 tot en met 13 oktober 2019 is het weer zover: de Week van de Veiligheid. Hét moment om het thema veiligheid extra onder de aandacht te brengen bij inwoners, ondernemers en hun personeel. Steeds meer gemeenten doen mee. Jouw gemeente toch ook?

Grijp deze week aan om te laten zien hoe jouw gemeente de veiligheid voor inwoners en ondernemers verbetert. Bijvoorbeeld door een actie tegen autokraak of een bijeenkomst tegen woninginbraak. Of door samen met partners de veiligheid in het uitgaansleven te verbeteren of de jeugdcriminaliteit tegen te gaan.

Op deze pagina vind je inspiratie om de week in jouw gemeente zichtbaar te maken en veiligheid, net voor de donkere dagen, in het licht te zetten. Naast het organiseren van activiteiten kun je gebruikmaken van de campagnematerialen en brochures bestellen

Heb jij de activiteiten van jouw gemeente rond? Geef ze dan door en zorg dat jouw gemeente op de kaart komt te staan. 

Vragen?

Heb je vragen of wensen of wil je sparren met één van onze adviseurs? We helpen je graag op weg. Uiteraard staat het CCV ook open voor suggesties en ideeën. Neem contact op via e-mail of telefoon: 030 7516799.