Dagjournaal

In 2016 nam Romee u mee naar alle grote events tijdens de Week van de Veiligheid. Zij ging op zoek naar dé manier waarop u zichzelf kunt voorbereiden op criminaliteit.

Dagjournaal vrijdag 14 oktober 2016

Week van de Veiligheid 2016 is alweer bijna afgelopen. Romee zet vandaag op een rijtje wat ze de afgelopen week allemaal heeft meegemaakt en geleerd.

Dagjournaal donderdag 13 oktober 2016

In het uitgaansgebied van Eindhoven vond vandaag een bijeenkomst plaats over Veilig Uitgaan. Het LivingLab op Stratumseind werd bezocht en er waren verschillende pitches en presentaties.

Dagjournaal woensdag 12 oktober 2016

In Rotterdam vond vandaag het congres ‘Overvallen in Nederland’ plaats. De dag begon met een aantal toespraken en presentaties, daarna vonden verschillende workshops plaats. De dag werd afgesloten door niemand minder dan André Kuipers.

Dagjournaal dinsdag 11 oktober 2016

Romee neemt ons vandaag mee naar Amsterdam. Daar organiseerde MKB Nederland een ontbijtsessie over cybercrime.

Dagjournaal maandag 10 oktober 2016

Op maandag 10 oktober vond er in de Van Nellefabriek in Rotterdam een ondernemersontbijt plaats. Tijdens dit ontbijt werden onder andere de ‘Wel zo Veilig Awards’ uitgereikt en het dilemmaspel geïntroduceerd. Dit gebeurde in aanwezigheid van minister Van der Steur en burgemeester Aboutaleb.

Dagjournaal zaterdag 8 oktober 2016

De Week van de Veiligheid werd vandaag in Amsterdam afgetrapt door minister Van der Steur (VenJ). Tijdens de aftrap werd een virtual reality training gepresenteerd voor horeca- en winkelmedewerkers. Via de app 360 CCV zijn alle video’s mobiel te bekijken.